Ел.кружна стационарна пила VTS 1810

15,600.00 ден

ОПРЕМА:

  • Лист пила
  • Подесување на ширина на сечење
  • Подесување на агол на сечење

 

 

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна снага

2000 W

Број на вртежи

5000 rpm

Дијаметар на лист пилата

255 mm / 30 mm

Капацитет на сечење (0° / 90°)

85 mm

Капацитет на сечење(0° / 45°)

65 mm

Димензии на работната маса

487 mm x 642 mm

Тежина

21 kg

Слични продукти