Електрична дијагонална пила VMS 2000-255 S

12,750.00 ден

ОПРЕМА:

  • Ласер
  • Подесување на косина на сечење
  • Подесување на агол на сечење

 

 

 

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна снага

2000 W

Број на вртежи

5000 rpm

Дијаметар на лист пила

255 mm / 30 mm

Капацитет на сечење(0° / 90°)

75 mm × 305 mm

Капацитет на сечење(0° / 45°)

75 mm × 305 mm

Капацитет на сечење(45° / 90°)

40 mm × 305 mm

Капацитет на сечење(45° / 45°)

40 mm × 210 mm

Тежина

14 kg

Слични продукти