Стационарна банд пила BSV 2580

10,800.00 ден

Опис

Опрема:

  • Прилагодување на аголот на работната маса (0°-45°)
  • Паралелна водилка
  • Аголна водилка

Дополнителни информации

Приклучна сила

250 W (континуална работа)

Број на вртежи во празен од

1400 min⁻¹

Големина на работната маса

313 x 302 mm

Брзина на сечење

960 m/min

Должина на листот на лентовидната пила

1400 mm

Опсег на дозволена ширина на листот на лентовидната пила

3,5 – 12 mm

Ширина / дебелина на доставениот на лист на лентовидната пила

6,35 mm / 0,35 mm

Дијагонално прилагодување на масата

0°-45°

Максимално растојание на ножот до рамката на уредот

195 mm

Максимална големина на парчето за обработка

400 x 400 x 80 mm

Дијаметар на отворот за вшмукување на прашина

40 mm

Maсa

17 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.