Електрична дигалка VEH 800

14,400.00 ден

Категории: , Таг:

Спецификации

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна снага

1350 W

Висина на подигнување

6 m / 12 m

Брзина на подигнување

4 m/min / 8 m/min

Пречник на сајлата

5.1 mm

Тежина

20 kg

Номинално оптеретување

800 kg (6 m) / 400 kg (12 m)

Слични продукти