Електрична дигалка VEH 500

8,950.00 ден

Категории: , Таг:

Спецификации

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна снага

900 W

Висина на подигнување

6 m / 12 m

Брзина на подигнување

4 m/min / 8 m/min

Пречник на сајлата

4.2 mm

Тежина

16.5 kg

Номинално оптеретување

500 kg (6 m) / 250 kg (12 m)

Слични продукти