Електрична дигалка VEH 250

6,990.00 ден

Дополнителни информации

Приклучна сила

500 W

Висина на дигање

6 m / 12 m

Брзина на дигање

4 m/min / 8 m/min

Дијаметар на сајлата

3 mm

Maсa

14 kg

Номинално оптоварување

250 kg (6 m) / 125 kg (12 m)

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.