Електричен усисивач Villy Vac 40 DWS

9,950.00 ден

ОПИС

Villager усисивачите се одлични за суво и влажно усисување. Јаки мотори, висок проток на воздухот и јака усисна снага.

Додатоци:

  • пластично црево 2m
  • метална цевка (2 дела)
  • четка за под
  • четка за суво и мокро усисување
  • четка за тапацир
  • округла четка
  • рамна млазница
  • вреќа за прашина

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Напон

230V~50 Hz

Приклучна снага

1200 W

Максимален вакум

190 mbar

Зафатнина на садот

40 l

Должина на кабелот

8 m

Тежина

9.2 kg

Слични продукти