Електричен усисивач Villy Vac 30 DWS

8,500.00 ден

ОПИС

Villager усисивачите се одлични за суво и влажно усисување. Јаки мотори, висок проток на воздухот и јака усисна снага.

Додатоци:

  • пластично црево 2m
  • метална цевка (2 дела)
  • четка за под
  • четка за суво и мокро усисување
  • четка за тапацир
  • округла четка
  • рамна млазница
  • вреќа за прашина

Дополнителни информации

Приклучна сила

1200 W

Максимален вакум

190 mbar

Волумен на садот

30 l

Должина на кабелот

5 m

Maсa

8.7 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.