Електричен тример ET 555

3,700.00 ден

Функции:

  • Maла тежина
  • Ротирачка глава (90°)

Препорака:

  • Користете Villager заштитна опрема

Дополнителни информации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Приклучна сила

550 W

Број на вртежи во празен од

11000 rpm

Работен зафат на конецот

270 mm

Дијаметар на конецот

1.5 mm

Тип на цевка

Прилагодлива телескопска

Тип на рачка

Loop рачка

Maсa

2.95 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.