Електричен тример ET 355

2,450.00 ден

Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager.

Карактеристики:

  • Ротирачка рачка (180 °)
  • Телескопска цевка

Препорака:

  • Користете Villager заштитна опрема 
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

350 W

Број на вртежи

12000 rpm

Опфат на работна површина

250 mm

Пречник

1.3 mm

Тип на цефка

Прилагодлива, телескопска

Тип на рачка

Рамка

Тежина

2.2 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти