Електричен тример ET 1000

4,900.00 ден

Електричните тримери на Villager® се одлични за одржување тревници до кои косилката не може да достигне. Поради нивната конфигурација и малите димензии, тие лесно достигнуваат недостапни површини. Идеален за работа во области чувствителни на бучава. Распоредете го вашиот двор лесно, брзо и прецизно со еден од електричните тримери на Villager.

Карактеристики:

  • Ротирачка рачка (180 °)
  • Сплит модел

Препорака:

  • Користете Villager заштитна опрема 
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

1000 W

Број на вртежи

7500 rpm

Опфат на работна површина

350 mm

Пречник

2 mm

Тип на цефка

Разделна

Тип на рачка

Рамка

Тип на ремен

Единечен

Тежина

4.9 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти