Електричен тример за жива ограда VHT 710 P

6,100.00 ден

Villager тримерите за жива ограда овозможуваат Вашите грмушки и живата ограда да изгледаат како што треба без прекумерно трошење на слободното време и енергијата. Villager тримерите за жива ограда овозможуваат Вашата работа да биде ефикасна, сигурна и брза.

Функции:

  • Електрична сопирачка
  • Штитник на врвот на сечилото

Препорака:

  • Користете Villager заштитна опрема

 

 

 

Дополнителни информации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Приклучна сила

710 W

Број на вртежи во празен од

3200 rpm

Должина на сечилото

600 mm

Tип на сечило

Контра-ротирачко, двојно

Дијаметар на сечење

до 24 mm

Тип на рачка

Ротирачка рачка

Работен зафат на ножот

550 mm

Maсa

2.8 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.