Електричен тример за жива ограда VHT 500

4,300.00 ден

Villager тримерите за жива ограда овозможуваат Вашите грмушки и живата ограда да изгледаат како што треба без прекумерно трошење на слободното време и енергијата. Villager тримерите за жива ограда овозможуваат Вашата работа да биде ефикасна, сигурна и брза.

Функции:

  • Електрична сопирачка

Препорака:

  • Користете Villager заштитна опрема

Дополнителни информации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Приклучна сила

500 W

Должина на сечилото

470 mm

Tип на сечило

Контра-ротирачко, двојно

Дијаметар на сечење

до 20 mm

Тип на рачка

Класична рачка

Работен зафат на ножот

470 mm

Maсa

3 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.