Електричен стрижач за овци VLN SC 350

7,500.00 ден

Опрема:

  • куферче
  • уље за подмачкување
  • четка за чистење
  • подесување на брзина

Дополнителни информации

Влезна сила

350 W

Број на вртежи во празен од

0-2600 rpm

Работен зафат

78 mm

Maсa

1.88 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.