Електричен култиватор VTB 1400 E

9,500.00 ден

Електричен култиватор VTB 1400 E е лесен култиватор за употреба наменет за работа во затворен простор.

ФУНКЦИЈА:

  • 4 стандардни фрези

Дополнителни информации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Приклучна сила

1400 W

Работна ширина

400 mm

Број на ротори

4

Тип на трансмисија

Директна трансмисија

Број на брзини (напред/назад)

1/0

Maсa

13 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.