Длабинска пумпа VDWP 4500

14,200.00 ден

Villager ја прошири понудата на електрични пумпи за посебни намени. Исто така, во нашата понуда ги вклучивме, покрај електровибрирачките, и пумпи за бунари, пумпи за базен, пумпи за фонтани и дождовница

Опрема​:

    • Inox куќиште
    • Одводно црево (oпционалнo)
    • Повеќекратно работно коло
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Електро-мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

900 W

Дијаметар на излезот

1" (25 mm)

Дијаметар на вшмукување

1" (25 mm)

Максимална длабочина

16 m

Максимална височина на водениот столб

76 m

Максимален проток на вода

4.5 m³/h

Максимална температура на водата

35°C

Тежина

11 kg

Тип на куќиште

Inox

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти