Бушач за земја VPH 43

14,200.00 ден

Моделите VPH 43 се наменети првенствено за дупчење земја во помал дијаметар до 250 mm. Најчесто се користи за поставување столбови и во лозја и во овоштарници.

НАПОМЕНА!!!

Бургиите, наставакот и ножевите се купуваат одвоено од машината!!!!

Функции:

  • Дворачен модел

Препорака на производителот:

  • Користете мешавина од гориво и масло од село 2T во сооднос 40: 1 (2,5%)
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Зафатнина на моторот

42.7 cm³

Број на вртежи

1.25 kW / 2900 rpm

Должина на бургијата

600 mm

Број на оператори

1

Пречник на бургијата (Ø)

6" , 8" , 10"

Резервар за гориво

1100 ml

Тежина

4.2 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти