Бушач за земја VPH 170 R

20,900.00 ден

Villager VPH 170 R  е робусен бушач за двајца оператори кој е опремен со 4-тактен Villager VGR 170 V мотор. Способен е да работи голем борј на задачи, од копање на дупки до земање примери од земјата. Се испорачува само главата на бушачот додека бургиите,наставакот и ножот се купуваат одделно.

НАПОМЕНА!!!!

Бургиите, наставакот и ножот се купуваат одделно!!!!!

Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Villager VGR 170 V (4 тактен)

Зафатнина на моторот

150 cm³

Број на вртежи

2.5 kW (3600 rpm)

Должина на бургијата

600 mm

Број на оператори

2

Пречник на бургијата (Ø)

15 – 35 cm

Резервар за гориво

1200 ml

Тежина

15 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти