Брусилка за ѕид VDS 625

11,150.00 ден

Додатоци:

  • телескопска цевка
  • регулатор на брзина
  • адаптер за усисивач

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Напон

230V~50 Hz

Приклучна снага

600 W

Број на вртежи

600-1500 rpm

Брусна шмиргла

225 mm

Должина

1100 / 1650 mm

Тежина

3.2 kg

Слични продукти