Бензински самооден собирач на лисје VPTC 8520

38,000.00 ден

Описи:

Mултифункционална машина за чистење. Машина со модуларен дизајн која со помош на различните дополнителни елементи може да се користи како мултифункционална машина за извршување на различни задачи.Maшината се препорачува за ресторани и хотели за чистење на паркинзи, бетонски површини, како и за прозрачување на тревниците околу овие објекти.

Додатоци (купено одделно):

Диск за чистење:

Се користи за чистење на земја. Кога ќе наидете на отпад заглавен на земја или влажни лисја заглавени на земја кои тешко се отстрануваат – употребете го дискот за чистење (диск за метење). Неговата четка не ја оштетува земјата.

Чешел четка:

Се употребува за чешлање на тревникот. На тревниците користете ја чешел четката. Челичните канџи кои се наоѓаат на неа ќе го соберат ѓубрето намотано околу коренот на тревата.

Помошно црево и преграда на вшмукувачкиот порт:

Издувува или вшмукува отпад во просторот во кој уредот не може да влезе. Кога е вшмукувачкиот порт комплетно затворен со клапна, се максимилизира вшмукувањето (вакуум) на цревото.

Функции:

  • Дување
  • Вшмукувањето

Дополнителни информации

Тип на мотор

BS 500 E OHV

Сила на моторот / број на вртежи

2.12 kW (3400 rpm)

Maксимална брзина на издувување

43 m/s

Капацитет за гориво

0.8 l

Капацитет за масло

0.47 l

Брзина на мотор

3400 min⁻¹

Tип на погон

Самооден

Брзина на одење

3.4 km/h

Капацитет на вреќата за собирање

150 l

Висина на вшмукување

15 – 50 mm

Брзина на вшмукувачки воздух

26 m/s

Maсa

40 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.