Безшумен компресор VAT 528/50

27,500.00 ден

Функции:

  • Без маслено подмачкување
  • Безбедносна склопка

 

 

Дополнителни информации

Приклучна сила

3000 W

Тип на мотор

Реден

Проток на воздух

528 l/min

Работен притисок

8 bar

Број на излези

2

Maсa

42 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.