Батериска пила VBT 1020

8,350.00 ден

  • Пилата оди со СЕТ батерија 18V 3.0Ah и полнач 1.65А

Опрема:

  • Aвтоматско подмачкување
  • Механичка кочница на ланецот
  • Затегнување на ланецот без алат

Спецификации

Мотор

Акумулаторски

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

18 V

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Должина на водичот

305 mm

Пречник на сечење

250 mm

Тип на рачката

Soft grip рачка

Брзина на ланецот

5.6 m/s

Тежина

4.3 kg

Батериски места

1

Слични продукти