Апарат за перење VHW 80

6,100.00 ден

VHW 80 припаѓа на класата V1 и е хоби мијач. Повремено користење на овој мијач е за дамки и нечистотии на површината. Перењето рачни алатки, велосипеди, клупи е лесен предизвик за VHW 80. Главната предност е малата тежина што овозможува лесно ракување.

Опрема:

  • Турбо млазница
  • Контејнер за детергент
  • Филтер за вода

Дополнителни информации

Тип на мотор

Индукциски електромотор

Намена

Хоби мијач

Приклучна сила

1400 W

Работен притисок

70 bar

Тип на пумпа

Пластика

Максимален притисок

105 bar

Maксимален проток

408 l/h

Максимална температура на водата

50°C

Должина на цревото

5 m

Должина на кабелот

5 m

Maсa

6.5 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.