Апарат за перење VHW 155

24,900.00 ден

VHW 155 припаѓа на класата V3 и е полупрофесионално миење под притисок. Содржи комплет од 5 млазници за различни работни задачи. Робустниот дизајн на машината со соодветна опрема е оптимизиран и овозможува удобност при работа. Комерцијални возила, тераси, дворови се идеални објекти за перење. Главната карактеристика е големата моќност на моторот од 3,2 kW.

Опрема:

  • Алуминиумска пумпа со глава од месинг
  • Професионален пиштол со метално цевче
  • Професионално засилено црево
  • Професионален пиштол Сет од 5 млазници
  • Интегриран диспензер за детергент
  • Филтер за вода

Дополнителни информации

Тип на мотор

Индукциски електромотор

Намена

Полупрофесионален мијач

Приклучна сила

3200 W

Работен притисок

150 bar

Тип на пумпа

Алуминиумска са месингана глава

Максимален притисок

225 bar

Maксимален проток

540 l/h

Максимална температура на водата

50°C

Должина на цревото

10 m

Должина на кабелот

5 m

Maсa

26 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.