Апарат за перење VHW 120

12,950.00 ден

VHW 120 припаѓа на класата V2 и е хоби мијач. Тој се користи при решавање на разни задачи што ги бара еден двор. Тој е ефикасен и прецизен и има апликации при перење градинарска опрема, скали, мали возила и многу повеќе. Идеалната хармонија на работен притисок и проток на вода овозможува целосна контрола при перењето.

Опрема:

  • Турбо млазница
  • Подесувачка
  • Контејнер за детергент
  • Филтер за вода

Дополнителни информации

Тип на мотор

Индукциски електромотор

Намена

Хоби мијач

Приклучна сила

2100 W

Работен притисок

110 bar

Тип на пумпа

Aлуминиумска

Максимален притисок

165 bar

Maксимален проток

432 l/h

Максимална температура на водата

50°C

Должина на цревото

8 m

Должина на кабелот

5 m

Maсa

18 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.