Апарат за перење VHW 100

9,100.00 ден

VHW 100 припаѓа на класата V2 и е хоби мијач. Тој се користи при решавање на разни задачи што ги бара еден двор. Тој е ефикасен и прецизен и има апликации при перење градинарска опрема, скали, мали возила и многу повеќе. Идеалната хармонија на работен притисок и проток на вода овозможува целосна контрола при перењето.

Опрема:

  • Турбо млазница
  • Контејнер за детергент

Спецификации

Тип на мотор

Индукционен електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќност

1800 W

Работен притисок

90 бари

Максимален притисок

135 бари

Максимален проток

432 l/h

Максимална температура на водата

50°C

Должина на цревото

5 m

Должина на кабелот

5 m

Тежина

17 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти