Аматерска батериска ножица VBP 4.0

3,500.00 ден

Функции:

  • Li-ion, 2Ah, 3.6V
  • полнач

Дополнителни информации

Tип на батерии

Li-ion, 2Ah, 3.6V

Дијаметар на сечење

12 mm

Работно време 8 mm гранка

30 минути

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.