Акумулаторски тример BC 2320 1BCB

5,300.00 ден

Опрема:

  • BC 2320 алат
  • Батерија 2 Ah
  • Полнач 2.4 A

Напомена:

Уредот се испорачува со полнач и батерија

Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Работен напон

18 V

Тип на сечило

Глава со конец

Опфат на работна површина

230mm

Пречник

1.3 mm

Тип на електромотор

Колекторски електромотор

Тип на рачка

Телескопска

Тежина

3.95 kg

Број на вртежи

10000 rpm

Слични продукти