Акумулаторски тример за жива ограда VHT 4420

8,000.00 ден

Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да организирате живата ограда.

Функции:

  • Електрична сопирачка
  • Штитник на врвот на сечилото

Напомена:

Уредот се испорачува со полнач и батерија

Категории: , Тагови: ,

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

18 V

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Тип на сечило

Контра-ротирачко, дупло

Пречник на сечење

14.5 mm

Тип на рачка

Класична рачка

Работна зафатнина на ножот

510 mm

Тежина

3.5 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти