Акумулаторски рачен тример за грмушки VCS 7620

6,850.00 ден

Лесен, удобен и силен, тоа ќе ви овозможи лесно да ја организирате живата ограда и вашиот тревник.

Функции:

  • Тример за жива ограда
  • Ножица за трева

Напомена:

Уредот се испорачува со полнач и батерија

Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

18 V

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Број на вртежи

1200 rpm

Должина натример за жива ограда

200 mm

Ширина на ножицата за трева

92 mm

Тежина

2.1 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти