Акумулаторска хилта VLN 0120 1BSC

6,950.00 ден

Опрема:

  • 1 × батерија 2Ah
  •  Полнач 2.4A
  • Куфер со бургии

Капацитет на бушење

  • метал: 10 mm
  • бетон: 13 mm
  • дрво: 16 mm

Забелешка:

  • уредот доаѓа со полнач и батерија
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Колекторски електромотор

Број на вртежи

0 – 850 rpm

Број / Снага на удари

5000 ipm / 1.3 J

Тежина

3.25 kg

Автономија со полна батерија 1,5Ah

Бушење во бетон со бургија 6 mm × 50 mm – 50

Автономија со полна батерија 2Ah

Бушење во бетон со бургија 6 mm × 60 mm – 70

Автономија со полна батерија 3Ah

Бушење во бетон со бургија 6 mm × 60 mm – 100

Автономија со полна батерија 4Ah

Бушење во бетон со бургија 6 mm × 60 mm – 140

Слични продукти