Акумулаторска хефталка VAT 3520

8,350.00 ден

Опрема:

  • 1 × батерија 3Аh
  • Полнач 1,65 А

Забелешка:

  • уредот доаѓа со полнач и батерија
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Колекторски електромотор

Број на ковања

20

Должина на муниција

15 min – 25 mm

Должина на шајка

15 min – 32 mm

Тежина

2.3 kg

Слични продукти