Акумулаторска убодна пила VLN 1120

6,600.00 ден

Опрема:

  • 1 × батерија 3Аh
  • Полнач 1,65 А
  • Лист пила за метал
  • Лист пила за дрво
  • Имбус-клуч

Забелешка:

  • уредот доаѓа со полнач и батерија
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Колекторски електромотор

Влез на убодната пила

25.4 mm

Број на вртежи

0 – 2400 rpm

Капацитет на сечење метал

6 mm

Капацитет на сечење дрво

45 mm

Капацитет на сечење PVC

10 mm

Агол на сечење

Без клуч 0° – 45°

Тежина

2.25 kg

Слични продукти