Акумулаторска повратна пила VLP 1520 1BSC

6,990.00 ден

Опрема:

  • 1 × батерија 3Аh
  • Полнач 1,65 А
  • Лист пила за метал
  • Лист пила за дрво

Забелешка:

  • уредот доаѓа со полнач и батерија
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Колекторски електромотор

Влез на убодната пила

25.4 mm

Број на вртежи

0 – 3000 rpm

Максимален капацитет на сечење

100 mm

Тежина

2.27 kg

Слични продукти