Акумулаторска ударна штрафилица VLP 5220 2BSC

6,990.00 ден

Опрема:

  • 2 × батерија
  • Полнач 1,65 А
  • Куфер со бургии

Забелешка:

  • уредот доаѓа со полнач и батерии

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Колекторски електромотор

Дијаметар на држачот за бургии

Футер: 0.8 – 13 mm

Број на вртежи

0 – 450 rpm / 0 – 1600 rpm

Вртежен момент

40 Nm

Тежина

1.53 kg

Автономија со полна батерија 1,5Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 120

Автономија со полна батерија 2Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 160

Автономија со полна батерија 3Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 240

Автономија со полна батерија 4Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 320

Слични продукти