Акумулаторен ударен одвртувач VLP 5320 2BSC

11,000.00 ден

Опрема:

  •  2 × 2Ah батерија
  •  Полнач 2.4 А
  • Куферче

Забелешка:

  • уредот доаѓа со полнач и батерии

Дополнителни информации

Tип на батерии

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Tип на електро-мотор

Индукциски електромотор

Прифат на алатот

½

Број на вртежи во празен од

0 – 2200 rpm

Број на удари

0 – 3300 ipm

Вртежен момент

250 Nm

Maсa

4.22 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.