Акомулаторска прскалка AGM 16 MBS

2,500.00 ден

Опрема:

  • Конусна млазница
  • Двојна млазница
  • Може да се користи и како рачен распрскувач

Дополнителни информации

Tип на батерии

Ni-Cd

Напон на батерија

12 V

Капацитет на батерии

8 Ah

Волумен на резервоарот за средството

14 l

Работен притисок

од 1.5 до 4 bar

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.