Акомулаторска косилка Villy 4340 E

17,650.00 ден

Fuse Villy 4340 е косилка без кабел дизајнирана за косење на тревници до 500 м2.

Опрема:

  • 2×батерии 4Ah
  • Полнач 2.4A
Категории: , Таг:

Спецификации

Напон

36 V

Тип на електромотор

Индукционен (без четкици)

Ширина на косење

430 mm

Површина на косење

500 m²

Висина на косење

25 – 75 mm (6 нивоа, централно)

Големина на собирачот

55 l

Тежина

21.2 kg

Автономија со полна батерија 1,5 Ah

200 m²

Автономија со полна батерија 2 Ah

250 m²

Автономија со полна батерија 3 Ah

350 m²

Автономија со полна батерија 4 Ah

500 m²

Слични продукти