Акомулаторска косилка Villy 3740E

15,150.00 ден

Fuse Villy 3740 е косилка без кабел дизајнирана за косење на тревници до 400 м2.

Опрема:

  • 2×батерии 3Ah
  • Полнач 2.4A
Категории: , Таг:

Спецификации

Напон

36 V

Тип на електромотор

Индукционен (без четкици)

Ширина на косење

370 mm

Површина на косење

400 m²

Висина на косење

25 – 75 mm (6 нивоа, централно)

Големина на собирачот

35 l

Тежина

19.2 kg

Автономија со полна батерија 1,5 Ah

150 m²

Автономија со полна батерија 2 Ah

200 m²

Автономија со полна батерија 3 Ah

300 m²

Автономија со полна батерија 4 Ah

400 m²

Слични продукти