Акомулаторска косилка Villy 2020E

8,700.00 ден

Fuse Villy 2020 е косилка без кабел дизајнирана за косење на мали тревници до 150 м2.

Опрема:

  • уредот доаѓа со 2Ah батерија и полнач 1,65 A
Категории: , Таг:

Спецификации

Напон

18 V

Тип на електромотор

Индукционен (без четкици)

Ширина на косење

330 mm

Површина на косење

150 m²

Висина на косење

25 – 75 mm (5 нивоа, централно)

Големина на собирачот

30 l

Тежина

10 kg

Автономија со полна батерија 1,5 Ah

100 m²

Автономија со полна батерија 2 Ah

150 m²

Автономија со полна батерија 3 Ah

200 m²

Автономија со полна батерија 4 Ah

300 m²

Слични продукти