Акумулаторска дупчалка VLP 5120 2BSC

10,300.00 ден

Fuse VLP 5120 е дупчалка опремена со индукционен електричен мотор кој обезбедува доволно моќ за работилницата и домаќинството. VLP 5120 е сигурен и лесен за употреба.

Опрема:

  • 2 × батерија
  • 2 Ах Полнач 1,65 А
  • Куфер со бургии

Забелешка:

  • уредот доаѓа со полнач и батерии

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Електромотор без четкици

Дијаметар на држачот за бургии

Футер: 0.8 – 13 mm

Број на вртежи

0 – 500 rpm / 0 – 1800 rpm

Број на удари

0 – 28800 ipm

Вртежен момент

60 Nm

Тежина

3.6 kg

Автономија со полна батерија 1,5Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 140

Автономија со полна батерија 2Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 180

Автономија со полна батерија 3Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 180

Автономија со полна батерија 4Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 360

Слични продукти