Акумулаторска дупчалка VLN 3220 2BSC

5,750.00 ден

Fuse VLN 3220 е почетничка дупчалка. Содржи интегрирана LED светилка која ја осветлува работната површина, а додека контурниот мек зафат ви дава дополнително чувство на удобност за време на долгите работни циклуси.

Забелешка:

  • уредот се испорачува  полнач и 2 х батерии

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Електромотор со четкици

Дијаметар на држачот за бургии

Футер: 0.8 – 10 mm

Број на вртежи

0 – 350 rpm / 0 – 1300 rpm

Вртежен момент

35 Nm

Тежина

1.41 kg

Автономија со полна батерија 1,5Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 110

Автономија со полна батерија 2Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 150

Автономија со полна батерија 3Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 220

Автономија со полна батерија 4Ah

Бургија за дрво 6 mm × 60 mm – 300

Слични продукти