Агрегат VGP 7900 S

71,000.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Aвтоматско регулирање на напонот
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Четворотактен, воздушно ладење

Зафатнина на моторот

457 cm³

Број на вртежи

9.6 kW (3600 rpm)

Тип на стартер

Реверзибилен/Електро-старт

Номинална моќност kW / kVA

7.5 kW / 9.38 kVA

Максимална моќност kW / kVA

7.8 kW / 9.75 kVA

Јачина на струја

14 A

Напон

230 V / 400 V

Осигурачи

2 × 230 V / 1 × 400 V

Време на работа

≈ 9 h 30 min. (50% load)

Гориво

Безоловен бензин

Тежина

94 kg

Резервар за гориво

25 l

Слични продукти