Агрегат VGP 6700 S

62,000.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Aвтоматско регулирање на напонот
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Четворотактен, воздушно ладење

Зафатнина на моторот

420 cm³

Број на вртежи

9 kW (3600 rpm)

Тип на стартер

Реверзибилен/Електро-старт

Номинална моќност kW / kVA

6 kW

Максимална моќност kW / kVA

6.5 kW

Јачина на струја

10.8 A

Напон

230 V / 400 V

Осигурачи

1 × 230 V / 1 × 400 V

Време на работа

≈ 10 h 30 min.

Гориво

Безоловен бензин

Тежина

85 kg

Резервар за гориво

25 l

Слични продукти