Агрегат VGP 5900 S

56,000.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Aвтоматско регулирање на напонот
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Четворотактен, воздушно ладење

Зафатнина на моторот

420 cm³

Број на вртежи

9 kW (3600 rpm)

Тип на стартер

Реверзибилен/Електро-старт

Номинална моќност kW / kVA

5 kW

Максимална моќност kW / kVA

5.4 kW

Јачина на струја

22 A

Напон

230 V

Осигурачи

3 × 230 V

Време на работа

≈ 11 h 30 min.

Гориво

Безоловен бензин

Тежина

79 kg

Резервар за гориво

25 l

Слични продукти