Агрегат VGP 3300 S

26,700.00 ден

Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Четворотактен, воздушно ладење

Зафатнина на моторот

208 cm³

Број на вртежи

4.2 kW (3600 rpm)

Тип на стартер

Реверзибилен

Номинална моќност kW / kVA

2.8 kW

Максимална моќност kW / kVA

3 kW

Јачина на струја

12 A

Напон

230 V

Осигурачи

2 × 230 V

Време на работа

≈ 15 h

Гориво

Безоловен бензин

Тежина

48 kg

Резервар за гориво

15 l

Слични продукти