Агрегат VGP 2700 S

25,900.00 ден

Функции:

  • Автоматска регулација на напон

Дополнителни информации

Тип на мотор

Четиритактен, воздушно ладен

Сила на моторот

4.2 kW (3600 rpm)

Тип на стартер

Реверзибилен

Номинална сила kW / kVA

2 kW

Максималнa сила kW / kVA

2.2 kW

Сила на електрична струја

9 A

Номинален напон

230 V

Приклучници

2 × 230 V

Време за работа

≈ 17 h 30 min.

Гориво

Безоловен бензин

Maсa

39 kg

Волумен на резервоарот за гориво

15 l

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.