Аголна брусалица VLN 4320 1BSC

7,450.00 ден

Fuse VLN 4320 е основниот модел на аголната брусалица од опсегот на Fuse. Овој уред наоѓа широка употреба во домаќинствата и работилниците.

Забелешка:

  • уредот се испорачува полнач и 1 x батерија

Спецификации

Тип на батерија

Fuse 18 V, Li-ion

Напон

18 V

Тип на електромотор

Електромотор со четкици

Навој на вратилото

M 14

Број на вртежи

8000 rpm

Надворешен пречник на дискот

115 mm

Внатрешен пречник на дискот

22.23 mm

Тежина

3.62 kg

Автономија со полна батерија 1,5Ah

Пресек на метална цефка Ø 12 mm – 20

Автономија со полна батерија 2Ah

Пресек на метална цефка Ø 12 mm – 25

Автономија со полна батерија 3Ah

Пресек на метална цефка Ø 12 mm – 35

Автономија со полна батерија 4Ah

Пресек на метална цефка Ø 12 mm – 45

Слични продукти