Техно Генекс

СЕРВИС

Квалитетот на производот се проценува врз основа на различни параметри. Една од нив е можноста за сервисирање на производот во гарантен и вон гарантен период, како и можноста за набавка на оригинални резервни делови.

Овластените сервисери имаат долгогодишно искуство и знаење што е потребно за најефикасно отстранување на разни проблеми. ТЕХНО ГЕНЕКС врши сервис на сите производи што ќе ги најдете во нашата продавница.

ЏЕЉСАМ-ТЕТОВО

Телефон: 04 4332-891

ТЕХНО ТРЕЈД-БИТОЛА

Телефон: 070 207-755

ТП ЈОЛЕ-ШТИП

Телефон: 075 447-232

ТЕМПЕРА-СТРУМИЦА

Телефон: 078 412-091

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.