Правилен избор на моторни пили

Правилен избор на моторни пили

За да изберете моторна пила прилагодена на вас и во согласност со вашите потреби, потребно е да ги испитате следниве критериуми: ЕЛЕКТРИЧНИ ИЛИ БЕНЗИНСКИ Првиот важен критериум при избор на пила е дали сакате бензински или електричен погон. И двајцата имаат свои... read more